نظرسنجیها نشان میدهد میانگین حقوقی که افراد لازم دارند تا در دوبی به شادی زندگی کنند 276150 دلار است.
طبق نظرسنجیهایی که از افراد در 13 کشور انجام گرفت، میانگین قیمت شادمانی در طول سال 161810 دلار است. این برآورد 15 برابر میانگین جهانی است که در آخرین نظرسنجی موسسه «احساس ثروت» به دست آمده است.
از طرف دیگر، تفاوت نظرسنجیها در بخشهای مختلف جهان بسیار زیاد است. دوبی در راس فهرست قرار دارد. مردم آنجا اعلام کردند برای برآورده کردن نیاز خود به زندگی شاد و راحت باید به طور میانگین سالیانه 276150 دلار درآمد داشته باشند.
پس از آن سنگاپور و هنگکنگ قرار دارند که میانگین درآمد مورد انتظار در آنها به ترتیب 227563 و 197702 دلار در سال ذکر شده است. جالب توجه آن است که اروپاییان برای درآمد و شادمانی رابطه معناداری قائل نیستند.
آلمانیها 85781، بریتانیاییها 133010 و ایتالیاییها 175825 دلار در سال لازم دارند تا به شادی زندگی کنند. فیل آکسنهام مدیر بازاریابی موسسه اسکاندیا اینترنشنال میگوید: «چیزهای زیادی هستند که زندگی مردم را شادتر میکنند اما شکی نیست که پول نقش مهمی دارد. تفاوت دیدگاههای مردم مناطق مختلف درباره سطح درآمد و سرمایه لازم برای احساس شادی و ثروتمند بودن بسیار جالب توجه است.
البته این دیدگاهها بیشتر جنبه آرزو دارند و اصل مهم آن است که افراد برنامه مالی منظمی داشته باشند و مطمئن شوند که آنقدر پسانداز دارند که از نظر مالی احساس امنیت کنند.
موضوع جالب توجه دیگر آن است که در برخی مناطق زنان برای رضایتمندی خواهان پول بیشتری بودند. بهعنوان مثال در هنگکنگ، ایتالیا و برزیل زنان خواهان 207924، 187036 و 192929 دلار در سال بودند که به ترتیب13، 11 و 55 درصد بیش از مقدار مورد نیاز مردان همان کشورها بود.»
در سطح جهان فقط سه نفر از هر 20 نفر خود را ثروتمند میدانند. میانگین داراییهای لازم برای داشتن احساس «ثروت» 76/1 میلیون دلار بود که البته تفاوت زیادی در مناطق مختلف جهان مشاهده میشود. آقای آکسنهام اضافه میکند: میانگین رقم اعلامشده برای داشتن احساس ثروت در سنگاپور رقم جاهطلبانه 9/2 میلیون دلار است. این رقم در دوبی و هنگکنگ به ترتیب به 5/2 و 46/2 میلیون دلار میرسد.
در مقابل در اروپا رقم کمتری برای احساس ثروتمند بودن اعلام شد. مردم اتریش و آلمان اعلام کردند برای ثروتمند بودن فقط به 9/0 و یک میلیون دلار دارایی نیاز دارند. مردم این دو کشور بیشتر از دیگر کشورهای اروپایی خود را ثروتمند میدیدند و از هر پنج نفر بیش از یک نفر چنین ادعایی داشت. اما بیشترین احساس ثروت در برزیل مشاهده شد. بیش از یکچهارم افراد شرکتکننده در نظرسنجی اعلام کردند که ثروتمند هستند.